Euphoria este parfumul floral-fructat, cu nuanțe orientale fiind lansat în anul 2005. Totodată, este parfumul luminos și atragător cu note fructate care în anul 2006 a fost norocosul câștigator al FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006. Parfumul este unul persistent, potrivit pentru femeile cu o personalitate puternică, indiferent de vârstă. Cu un preț accesibil, Euphoria se potrivește femeilor care adoră să fie libere, lipsite de orice griji sau întâmplări ale vieții cotidiene.

Calvin Klein Euphoria

O combinație extraordinară formată din arome specifice Orientului și fructe delicioase, parfumul Euphoria te răsfață cu note delicate. Acestea se dezvăluie în mod treptat, astfel că, în primă fază se resimte aroma proaspătă a notelor verzi în armonie deplină cu rodia. Nuanțele florale sunt cele care stabilesc latura florală a parfumului Euphoria, astfel că, traseul notelor este completat cu lotus și orhidee. Violeta este cea care amplifică dimensiunea florală, aceasta fiind echilibrată prin aroma intensă a notelor de chihlimbar în combinație cu mahonul și accente calde de mosc.

Cu o înclinație puternică spre feminitatea și spiritul seducător, Euphoria se adresează femeilor care sunt conștiente de propriile puteri și, cu ajutorul lor încearcă să se detașeze cu lejeritate față de problemele ce intervin în spațiul cotidian. Femeia Euphoria reușește să depășească provocările sau evenimente neașteptate din viața ei, fiind capabilă să ofere un contur plăcut fiecărei clipe. O semnătură însoțită de rafinament, flaconul în care este găzduit parfumul denotă atenția și grija celor care au contribuit la realizarea lui, astfel că, forma sa fascinantă a fost inspirată de culoarea orhideei.

Produsul este disponibil pe magazinul nostru online, Delight.ro: https://www.delight.ro/calvin-klein-euphoria-100ml-edp-dama.html

LĂSAȚI UN MESAJ