Cu un ambalaj creativ și elegant, Chopard Wish este parfumul care, deși  a fost lansat în anul 1999 și-a păstrat modernitatea și astăzi. Un adevărat clasic în lumea parfumurilor pentru femei, Wish este creația parfumierei Nathalie Lorson. O aromă caldă, care să mângâie sufletul publicului feminin, parfumul Wish este un parfum iconic pentru brandul Chopard, renumit pentru industria bijuteriilor și a ceasurilor de lux.

Chopard Wish se dezvoltă armonios, notele ce alcătuiesc compoziția fiind bogate și pline de arome care sunt pregătite să încânte. Trecerea de la o notă la alta aduce valoare parfumului, fiind asemănată cu trecerea de la zilele călduroase la o zi răcoroasă din perioada de vară, făcându-l să fie unul îndrăzneț și plin de viață. Cu un preț foarte accesibil, Chopard Wish a cucerit femeile și le invită pe cele care nu i-au purtat aromele la experiențe olfactive de neuitat.

Wish reprezintă armonia desăvârșită de ingrediente ce se deschide prin note de salcâm, caprifoi, căpșuni, floare de portocal, Para, coacăze negre, yuzu, nucă de cocos, agrise și lemn de trandafir care este completată cu note dulci de miere, violete, lapte, orhidee, lapte, heliotrop, lăcrămioare, iasomie, magnolie și osmanthus.  În final, notele sunt definitivate prin ambră, patchouli, lemn de santal,  vanilie, caramel, boabe de tonka și tămâie.

Chopard Wish

Cu o persistență foarte bună și cu un design cuceritor, apa de parfum pune în valoare personalitatea fiecărei femei, fiind o esență subtilă și discretă care se pliază rapid PH-ului pielii, oferindu-i răsfățul și prospețimea de care are nevoie. Intră și tu în universul rafinat al brandului Chopard și lasă-te învăluită de experiențe olfactive memorabile care să-ți trezească cele mai puternice amintiri.

Produsul este diponibil pe magazinul online Delight.ro:

https://www.delight.ro/chopard-wish-75ml-edp-dama.html

LĂSAȚI UN MESAJ