Odată cu venirea sezonului rece suntem nevoiți să apelăm la diverse schimbări. Întocmai ca schimbarea garderobei și schimbarea parfumului este la fel de necesară. Dacă pe timpul verii cei mai mulți dintre noi poartă parfumuri fresh, revigorante și ușoare, iarna este sezonul esențelor tari și puternice. Parfumurile specifice sezonului rece sunt create în așa fel încât să transmită mirosuri intense, care să se echilibreze cu temperatura scăzută de afară. Esențele sunt construite în așa fel încât să aibă puterea de a pătrunde dincolo de hainele groase, dincolo de vântul aprig și, în cele din urmă, dincolo de temperaturile scăzute.

femeie-frumoasa-si-zapda

Este indicat ca în perioada rece să apelăm la esențe care ne oferă căldură și blândețe. Totodată, este recomandat să purtăm parfumuri cu note bogate și dense. Iarna, acestea sunt un prilej bun de a-și dezvălui prospețimile amețitoare, care te vor face să le iubești. Esențele condimentate, cele orientale și cele care au în componența sa moscul sunt cele mai indicate. Cum iarna este anotimpul sărbătorilor și al magiei, ne-am putea găsi inspirația chiar și în aromele sale specifice: scorțișoara, mierea, vanilia, portocala sau ciocolata.  Acestea ar fi în ton cu ceea ce se petrece în jurul nostru, iar atenția celor din jur ar putea crește în mod considerabil. Totodată, pe timp de iarnă, apa de parfum este cea mai potrivită, datorită unei persistențe mai bogate.

scortisoara_02

 

Ca o concluizie asupra celor menționate, reținem că, diverși experți din domeniul parfumurilor recomandă aromele calde, care să ne ofere sentimentul de mângâiere și veselie. De asemenea, iarna, parfumul pe care îl purtăm trebuie să fie mai sever, în aceste condiții, el va expune căldura necesară corpului, care are un rol foarte important în determinarea stării interioare. În plus, aromele îndrăznețe și cuceritoare, care să surprindă prin intensitate sunt tendințele sezonului rece.

 

LĂSAȚI UN MESAJ