JOOP! Homme este parfumul oriental fougere fiind popular în rândul publicului masculin, datorită esențelor care își păstrează prospețimea mult timp de la aplicare. Creatorul acestui parfum, Michel Almairac a reușit să pună bazele unei arome distincte care să cucerească atunci când este purtată. Persistent și învăluit de un farmec aparte, JOOP! Homme are un preț foarte accesibil.

Parfumul are o frumoasă tradiție, fiind lansat încă din anul 1989, atunci când s-a bucurat de un grandios succes. Chiar dacă industria parfumurilor inovează în mod permanent, JOOP! Homme rămâne și astăzi unul dintre parfumurile favorite ale bărbaților. Un parfum iconic pentru categoria parfumurilor oriental – fougere, Homme este esența în care a fost adăugată multă creativitate, astfel că notele ce compun parfumul sunt jucăușe și pregătite să răsfețe pielea bărbaților.

Joop Homme

Cu un debut citric format din lămâie de Amalfi, mandarină, floare de portocal și bergamot, esența se îmbogățește în mod treptat cu iasomie, lăcrămioare, heliotrop, cardamom și scorțișoară, iar în final se închide prin patchouli, vanilie, boabe de tonka și lemn de santal. Joop! Homme întruchipează bărbatul tânăr, cu o viață activă și plină de energie. Cu un stil aparte, cu note bogate și persistență îndelungată Joop! Homme rămâne o prezență inconfundabilă și greu de reinterpretat în industria parfumurilor bărbătești.

Produsul este disponibil pe magazinul online Delight.ro:

https://www.delight.ro/joop-homme-125ml-edt-barbatesc.html

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentChopard Wish, parfumul tău prețios

LĂSAȚI UN MESAJ