La Vie Est Belle este parfumul fructat cu arome florale, care a fost lansat în anul 2002. Inspirat din ideea de libertate, flaconul are atașat o panglică ce se aseamănă cu aripile unui future. Un parfum persistent care poate fi purtat pe toată perioada zilei, La Vie Est Belle este preferat de femeile de toate vârstele, oferind pielii un răsfăț unic.

La Vie est Belle sau ,,Viața este frumoasă” (traducerea în limba franceză) reprezintă manifestul unei noi ere, manifestul de a trăi viața și de a o umple cu frumuseți, fiecare în felul lui și cu stilul lui. Sub convingerea că brandul Lancome este alegerea desăvârșită a femeilor și nu un standard impus, parfumul La Vie Est Belle este veteranul care câștigă și astăzi aprecierea publicului feminin, depășind bariera de a fi demodat vreodată. O creație excepțională, parfumul este descris ca fiind esența fericirii și a feminității absolute, parfumul care face viața mai frumoasă.

La Vie Est Belle

În ceea ce privește compoziția, La vie est Belle introduce o nouă poveste olfactivă, parfumul fiind realizat cu cele mai prețioase ingrediente naturale, o interpretare modernă a unui parfum oriental cu un gust de gurmand, realizat de trei parfumieri celebri: Olivier Polge, Dominique Ropion și Anne Flipo. El îmbină amestecul delicios dat de coacăzele negre și pară cu eleganța irisului, iasomiei și florilor de portocal. Toate acestea sunt așezate pe o bază compusă din vanilie, boabe de tonka, praline și note intense de patchouli. Misterios și în același timp elegant, La Vie Est Belle este potrivit pentru orice tip de PH astfel că niciodată nu vei da greș purtându-l.

Produsul este disponibil pe magazinul online Delight.ro:
https://www.delight.ro/lancome-la-vie-est-belle-100ml-edp-dama.html

LĂSAȚI UN MESAJ