Unul dintre cele mai cunoscute branduri de nișă,  MONTALE este perceput de mulți oameni ca fiind un brand puternic, mereu revoluționar și plin de surprize plăcute. Pierre Montale, creatorul casei Montale spunea:

“A fragrance is a natural and living raw material, which continues its maceration. The fragrance you buy today will gain strength and roundness along its conservation. Time and maceration: The secret of an elixir.”

La început, Pierre Montale a început să creeze parfumuri în Arabia Saudită pentru familia regală. După ce a petrecut ani buni în Arabia Saudită, Pierre Montale se întoarece la Paris pentru a-și face vizibile creațiile. Îmbibate cu ingrediente precum tămâie, ambră, cedru, lemnuri prețioase, parfumurile MONTALE transmit emoții puternice și iubire în rândul celor care aleg să le poarte.

montale_ogp

MONTALE este singura linie de parfumuri din Franța care a utilizat aoud-ul sau lemnul de agar, cum mai este cunoscut. Acesta a devenit un ingredient la modă în industria parfumurilor, astfel că Pierre Montale este printre primul care face remarcat acest ingredient și în spațiul european. Se spunea că, încă de la începutul vremurilor, parfumurile Aoud  erau parfumurile regilor arabi și al sultanilor. Combinațiile nemaintâlnite de ingrediente, stilul aparte al flacoanelor și abordarea exclusivistă au conferit  calitate desăvârșită parfumurilor. Totodată prezentarea aoud-ului în diverse abordări contrastante a atras atenția celor mai mulți europeni care l-au considerat pe Pierre Montale un adevărat inovator cu idei îndrăznețe. Aoud-ul este văzut  un ingredient regal, care era considerat în partea de Est drept afrodiziac. În plus, calitatea produselor MONTALE este reconoscută și prin ingredientele utilizate în stare pură.profumerie-giudice-montale

Pe lângă ingredientele speciale ale parfumurilor orientale care au consacrat casa MONTALE și design-ul este unul la fel de special. Flacoanele sunt fabricate din aluminiu pentru a nu permite acțiunea factorilor externi, de aici observându-se un nou progres în materie de dezvoltare. Totodată un alt element de detaliu ce definește identitatea parfumurilor MONTALE este acela al nelipsitelor steluțele aurii în opt colțuri. Metaforic vorbind, putem spune că, în fiecare flacon de parfum MONTALE sunt îmbinate într-un mod inedit aromele fermecătoare din Arabia și iubirea. În colecția de parfumuri MONTALE sunt incluse atât esențe pentru femei și bărbați cât și ape de parfum unisex.

Brandul MONTALE și-a câștigat rapid simpatia în rândul consumatorilor, dar și în rândul criticilor și experților de parfum care au apreciat unicitatea esențelor utilizate în combinații surprinzătoare. Colecția sa complexă și bine realizată a stârnit reacții în întreaga lume, astfel că brandul de nișă MOTALE s-a construit rapid, fiind tot mai cunoscut și apreciat.

20160611_115117

Parfumurile MONTALE sunt atât de speciale încât vin cu mirosuri naturale, mult mai persistente decât cele ale parfumurilor de lux și pot mirosi diferit în funcție de PH-ul persoanei care îl poartă.  Printre primele parfumuri MONTALE s-a remarcat Intense Cafe, lansat în 2013, apa de parfum oriental-vanilată, îmbibată profund de aroma cafelei proaspăt măcinată. Un an mai târziu erau lansate Intense Pepper și fermecătorul Rose Night. Anul 2015 vine cu noi surprize, aducând în prim plan o apă de parfum unisex, menită să alinte simțurile atât femeilor cât și bărbaților. Recent au fost lansate Tropical Wood și Aoud Lagoon. Mai jos, puteți urmări un scurt clip cu top 5 cele mai populare parfumuri MONTALE.

Pe Delight.ro, puteți găsi o gamă variată de parfumuri Montale: https://www.delight.ro/Montale !

Iată ce variante sunt disponibile: Montale Aoud Forest, Montale Aoud Lagoon, Montale Aoud Leather, Montale Aoud Melody, Montale Black Musk, Montale Candy Rose, Montale Chocolate Greedy, Montale Cypre Fruite, Montale Crystal Flowers, Montale Dark Purple, Montale Fougeres Marine, Montale Fruits Of The Musk, Montale Intense Cafe, Montale Intense Pepper, Montale Intense Tiare, Montale Jasmin Full, Montale Mango Manga, Montale Moon Aoud, Montale Red Aoud, Montale Red Vetiver, Montale Rose Night, Montale Sandflowers, Montale Sweet Oriental Dream, Montale Sweet Vanilla, Montale Taif Roses, Montale Tropical Wood, Montale Vanilla Extasy, Montale Vanille Absolu, Montale Wild Pears, Montale Wood & Spice.

LĂSAȚI UN MESAJ