Nouă zile ne despart de magia Crăciunului. Luna decembrie e plină cu surprize și de tradiții de care ne amintim cu drag. Cu toții așteptăm să petrecem cele mai frumoase clipe de sărbătoare alături de familie, prieteni dragi și să ne bucurăm de magia colindelor, împodobirea bradului și venirea Moșului. De sărbători, Moșul lasă cadouri și pentru cei mari, pentru că Decembrie e luna cea mai frumoasă din an. E perioada când oamenii uită de momentele dificile și, pe lângă daruri oferă zâmbete. Atmosfera e una de poveste.

Și pentru că vorbeam de cadouri venim cu câteva ponturi. Pentru că, de cele mai multe ori, alegerea  unui dar pentru persoana dragă nu este cea mai ușoară, seturile cadou pot fi o soluție creativă și pe placul tuturor.  Pe lângă parfumuri, seturile cadou pot conține geluri duș, loțiuni de corp, antiperspirante sau, în final, aftershave-uri, în cazul bărbaților. Ideea de set cadou merită să fie în calcul și atunci când vorbim de cele mai pretențioase gusturi. Tot ce trebuie să știi atunci când oferi un set cadou este preferința pentru un anume produs a persoanei care urmează să primească darul. În acest mod, poți alege setul potrivit, iar impresiile bune nu vor înceta să apară. În plus, seturile cadou au prețuri mult mai accesibile în raport cu prețurile standard al parfumurilor, așadar ai încă un motiv în plus să le achiziționezi.

Printre cele mai populare branduri pentru femei, regăsim seturi de la Thierry Muggler, Carolina Herera sau Narciso Rodriguez.

Iată câteva dintre exemple:

set-alien

 

set-narciso-rodriguez-narciso

Și domnii se pot bucura de seturi de la brandurile celebre precum: Hugo Boss, Thierry Mugler sau Prada.

 

set-prada-luna-rossa

set-prada-luna-rossa-extreme

LĂSAȚI UN MESAJ