Unul dintre cele mai populare parfumuri ale lui Giorgio Armani, Aqua di Gio este cel mai îndrăgit parfum al bărbaților. Aqua di Gio reprezintă o puternică tentă masculină ce are la origini un conflux de elementele primordiale: marea, soarele, nisipul si briza unei insule mediteraneene. Transparent, complex și teluric, Aqua Di Gio trimite cu gândul la imaginea contemporană a masculinității prin note fermecătoare. Proaspăt și răcoritor, parfumul este ideal pentru a fi purtat pe timp de vară, fără a ține cont de vreo categorie de vârstă.

parfum Giorgio Armani Acqua Di Gio

Deși mare parte dintre specialiști susțin că parfumul Acqua di Gio este preferabil să fie purtat în perioada de vară, atunci când sunteți în vacanță și petreceți mai mult timp liber, totuși el poate fi purtat și în cadrul unor evenimente importante, cum ar fi, de exemplu, o întâlnire de afacere. Bărbatul Acqua di Gio este unul puternic, întotdeauna stăpân pe ideile și deciziile sale, așa că parfumul ajută la amplificarea acestor dimensiuni.

Cu un preț accesibil, Acqua di Gio este clasic, dar în același timp modern bucurându-se și astăzi de o popularitate sporită în rândul bărbaților. Alberto Morillas, creatorul parfumului a adăugat note bogate, cu o intensitate puternică. Portocala, lămâia verde, mandarina, neroli, bergamota și iasomia sunt ingredientele de vârf cu care Aqua di Gio se deschide. Traseul este continuat cu note marine, dar și elemente care condimentează compoziția: rozmarinul, coriandru în perfectă armonie cu ciclama, nucșoara, mignonette, violeta, frezia, zambila, piersică, trandafir, iasomie, și calona. Baza încântă și accentuează compoziția prin note de mosc alb, cedru, patchouli și ambră.

Revirgorant, dar în același timp învăluit de o eleganță aparte, Aqua di Gio reușește să ofere bărbaților care aleg să-l poarte o experiență olfactivă unică, care să-i individualizeze și să le pună în valoare masculinitatea indiferent de momentul în care este purtat.

Produsul este disponibil pe magazinul online Delight.ro:
https://www.delight.ro/giorgio-armani-acqua-di-gio-100ml-edt-barbatesc.html

LĂSAȚI UN MESAJ