Întocmai femeile și bărbații au nevoie de un răsfăț numai al lor. Pe lângă altele, parfumurile sunt cele care le pot răsfăța simțurile bărbaților. Acestea contribuie la starea de bine, oferindu-le bărbaților momente unice de prospețime și oportunități de a se face remarcați atunci când le poartă. Fie că vorbim de un parfum simplu sau sofisticat, acesta reflectă personalitatea celui care îl poartă. De aceea, alegerea unui parfum este deosebit de importantă. În continuarea articolului vă vom prezenta un top 20 al celor mai vândute parfumuri bărbătești ale anului 2016.

 • JOOP! Hommejoop-4323-18372-1-zoom
 • JOOP! Homme este parfumul oriental fougere fiind popular în rândul publicului masculin, datorită esențelor care își păstrează prospețimea mult timp de la aplicare. Creatorul acestui parfum, Michel Almairac a reușit să pună bazele unei arome distincte care să cucerească atunci când este purtată. Persistent și învăluit de un farmec aparte, JOOP! Homme are un preț accesibil, acestea variază de la 104 la 120 de lei, în funcție de gramajul la care este achiziționat.

2. Hugo Boss No.6 Bottled

hugo-boss-no-6-bottled-eau-de-toilette-100ml-875x1000

 

 • Boss No.6 Bottled a fost lansat de Hugo Boss în anul 2000. Este un parfum ascuțit, un parfum popular, care se potrivește perfect bărbaților cărora le place stilul modern. Conceput pentru a amplifica curajul bărbaților, parfumul se remarcă prin notele sale dinamice, ce redau imaginea bărbatului puternic și mereu atragător. Boss No.6 Bottled se potrivește oricărui moment al zilei, având o persistență de lungă durată.

3. Christian Dior Sauvagesauvage-dior-mens-cologne-2016

 

 • Dior Sauvage a fost lansat în anul 2015, creatorul său fiind Francois Demachy, iar promotorul său a fost  actorul Johnny Depp. Dior Sauvage este persistent, fresh și aduce cu sine o prezență încântătoare care să definească carisma bărbaților. Stilul aerisit și ușurința cu care se face plăcut pielii, fac din Dior Sauvage parfumul cu o prospețime de lungă durată, fiind tot mai apreciat de către vocile masculine.

4. Givenchy Pi

givenchy-pi

 • O alternativă la parfumurile orientale din anii 90, Pi aduce un omagiu bărbatului intelectual, seducător și cutezător. Givenchy Pi nu reprezintă doar un nume, ci un simbol. Subtil și plăcut, parfumul are un preț accesibil ce variază între 115 lei și 202 lei în funcție de gramajul la care este utilizat.

5. Versace Pour Homme versace-pour-homme

 • Clasic dar totuși contemporan, Versace Pour Homme este dedicat bărbatului cu o personalitate puternică, caruia nu îi este teamă să își exprime dragostea pentru modă. Versace Pour Homme este special conceput pentru bărbatul dinamic și întreprinzator, care își exprimă puterea și pasiunea prin intermediul unui parfum categoric masculin. Este recomandat a fi purtat în anotimpurile calde, atunci când își expune cel mai bine notele, oferind pielii o persistență de lungă durată.

6. Bvlgari Man In Black bvlgari-man-in-black-bvlgari-for-men-edp-100ml

 • Man In Black este parfumul lansat în anul 2014, creatorul său fiind Alberto Morillas. Parfumul se încadrează în categoria oriental-florală. Acesta se face remarcat datorită unei compoziții deosebite, dar și a design-ului elegant pe care îl prezintă. Man In Black este un parfum potrivit pentru bărbații eleganți, care adoră să se facă remarcați printr-un parfum persistent, intens și radiant.

7. Christian Dior Homme Intense

christian-dior-homme-intense

 • Christian Dior a lansat Dior Homme Intense, al treilea parfum din trilogia DIOR Homme. Dior Homme Intense este versiunea puternică, apă de parfum a clasicului parfum lemnos și floral. Un parfum deosebit, persistent și conceput pentru bărbații puternici, Dior Homme Intense este fascinant și surprinzător pentru orice bărbat.

8.  Dolce & Gabbana Pour Homme Intenso d-g-pour-homme-intenso

 

 • Pour Homme Intenso este parfumul bărbaților moderni, cu o personalitate bine definită și cu un caracter puternic. Încrezător în sentimentele și puterile sale, bărbatul întruchipat de acest parfum este plin de energie și capabil de a înfrunta orice pericol care i-ar apărea în drum. Găzduit într-un flacon cu totul special, cu linii elegante, Pour Homme Intenso este un  parfum foarte bun, cu un raport calitate-preț excelent, astfel că prețurile variază între 188 și 226 în funcție de gramajul la care este achiziționat.

9. Givenchy Pi Neo 

givenchy_pi_neo_g

 

 • Pi Neo este conceput pentru bărbatul modern și cuceritor care își dorește un parfum inovator. Esența de parfum este rezultatul igredientelor naturale cu cele obținute prin metode moderne, așadar Pi Neo este o creație duală care vine să mulțumească și cele mai pretențioase gusturi. Ese potrivit pentru a fi purat de toate categoriile de vârstă, având o persistență de lungă durată care emană un parfum elegant cu esențe fresh lemnoase.

10. Hugo Boss Boss Bottled Night

hugo-boss-night

 • Hugo Boss Boss Bottled Night este un parfum aromat, care abundă în acorduri intense și masculin lemnoase. Flaconul a fost creat pentru a ne reaminti de noapțile fierbinți de vară. Parfumul vine cu gamă elegantă, fină și persistentă de tonuri. Este potrivit bărbaților discreți, prețurile fiind foarte accesibile, acestea variind între 141 și 234 lei varianta apă de toaletă.

11. Hugo Boss No.1hugo-boss-no-1

 • Hugo Boss No.1 este un adevărat clasic în lumea parfumurilor bărbătești. Totuși el se  află mereu în topul preferințelor bărbaților, venind cu o compoziție încântătoare formată din lămâie, bergamotă, miere, iasomie, trandafir, cedru și tabac. Foarte persistent și cu accente puternic masculine, Boss No.1 definește personalitatea fiecărui bărbat. Este recomandat bărbaților eleganți și puternici.

12. Hugo Boss The Scent

hugo-boss-the-scent

 

 • Hugo Boss The Scent este esența irezistibilă ce se prezintă într-un flacon rafinat, Hugo ce lasă amprente aromate memorabile. Întruchiparea bărbatului Hugo Boss The Scent este redată prin prezența șarmantă a actorului Theo James. Un parfum fin, deosebit și plin de acorduri fermecătoare, The Scent este captivant și cu o persistență îndelungată. În plus, prețurile sunt irezistibile, acestea încândrându-se între 197 și 240 de lei în funcție de gramajul la care este achiziționat.

  13. Paco Rabanne Invictus

  invictus-100-ml

 • Parfumul a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge și Dominique Ropion, iar lansarea a fost în vara anului 2013. În comparație cu celelalte parfumuri ale casei Paco Rabanne, Invictus vine cu o formulă nouă ce conține note proaspete de mandarină, acord marin, lemn de guaiac, patchouli și ambra gri ce îi oferă o notă fresh și răcoritoare. Design-ul este unul în ton cu numele și amintește de câștig, trofeu și experiența unei victorii glorioase. Este creat special pentru bărbații puternici, dornici de reușită și cu un spirit mereu energic. Persistent și rafinat cu simțurile bărbaților, Imvictus are un raport foarte bun calitate-preț.

14. Bvlgari Aqva

bvlgari-aqva

 • Lansat în 2005, Aqva Pour Homme este parfumul creat de Jacques Cavallier. Așa cum arată și numele, parfumul este unul acvatic, care redă bărbaților energia și revirgorează datorită notele sale marine. Inspirat din prospețimea fresh a mării, Bvlgari Aqva este esența care îți oferă puterea de a pătrunde în lumea fascinantă a apelor. Este perfect pentru a fi purtat în perioada de vară, datorită notelor sale fresh.

15. Euphoria Intense

euphoriamenintensemasedt

 • Euphoria Man Intense este conceput pentru bărbații eleganți și seducători care apreciază rafinamentul și, totodată sunt dornici de a-și contura sau amplifica masculinitatea. Parfumul Euphoria Intense este un parfum mai dulce și mai puțin aromatic decât varianta anterioară a originalului Euphoria Men, însă, așa cum arată și numele, Euphoria Intense vine cu o esență mult mai intensă. Având un preț între 141 și 156 lei în funcție de gramajul la care este achizitionat, Euphoria Man Intense este un parfum foarte bun în ceea ce privește raportul calitate-preț.

16. Givenchy Pour Hommegivenchy-pour-homme

 • Un clasic al parfumurilor Givenchy, Pour Homme surprinde și cucerește simțurile bărbaților moderni. Un parfum dinamic, care iese în evidență de fiecare dată când este purtat, Pour Homme este unic. Poate fi purtat indiferent de momentul zilei, fiind potrivit atât pentru ținutele office cât și pentru cele casual.

17. Cerruti 1881

cerruti-1881

 • Parfumul Cerruti 1881 reprezintă îmbinarea unor arome surprinzătoare, cu ingrediente bogate și diverse: lăcramioare, frezie, iris, iasomie, trandafir, mimoza, bergamota, violeta, flori de portocal, geranium, galbanum, lemn de trandafir brazilian, mușețel, coriandru, iasomie, iris, narcisa, tuberoza, vanilie, mosc, lemn de santal, cedru și cihlimbar. Este potrivit pentru a fi purtat seara, de către bărbații maturi. Prețurile sunt foarte accesibile: doar 80 de lei varianta de 50ml și 122 de lei varianta de 100ml, apă de toaletă

18. Davidoff Cool Water

davidoff-cool-water

 • Cool Water este parfumul creat de Pierre Bourdon fiind lansat pe piață în 1988. Așa cum probabil v-ați închipuit observând design-ul flaconului, parfumul este unul acvatic cu nuanțe aromatice. Un parfum proaspăt și revigorant, Cool Water va rămâne tot timpul un parfum apreciat de marea majoritate a bărbaților. Un parfum puternic și persistent, Cool Water se potrivește perfect bărbaților activi. Este recomandat a fi purtat pe timp de zi.

19.  Paco Rabanne Black XS 

black-xs

 • O adevărată emblemă a masculinității, Black XS este un parfum ce poartă cu sine o tradiție frumoasă, fiind lansat pe piață în anul 2004. Parfumul Black XS readuce libertatea, încântă prin spiritul modern, iar datorită design-ului dominat de un negru profund, inspiră eleganță deplină. Se potrivește pefect bărbaților puternici, învăluiți de senzualitate și, mai ales celor care sunt dornici să iasă din anonimat și să-și expună carisma.  Black Xs este persistent, potrivit bărbaților eleganți și încrezători în propriile puteri.

20. Giorgio Armani Acqua di Gio

acqua-di-gio-giorgio-armani

 • Unul dintre cele mai populare parfumuri ale lui Giorgio Armani, Aqua di Gio este cel mai îndrăgit parfum al bărbaților. Aqua di Gio reprezintă o puternică tentă masculină ce are la origini un conflux de elementele primordiale: marea, soarele, nisipul si briza unei insule mediteraneene. Transparent, complex și teluric, Aqua Di Gio trimite cu gândul la imaginea contemporană a masculinității prin note fermecătoare. Proaspăt și răcoritor, parfumul este ideal pentru a fi purtat pe timp de vară, fără a ține cont de vreo categorie de vârstă.

Topul a fost realizat în baza vânzarilor făcute de magazinul online Delight.ro în anul 2016, iar toate produsele pot fi achziționate pe www.Delight.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ