Parfumurile au puterea de la oferi oamenilor trăiri memorabile, unice și pline de farmec. De fiecare dată când purtăm un parfum, ne lăsăm răsfățați de notele sale îmbietoare, de combinațiile de ingrediente și de aromele care sunt dornice de a-și expune prospețimea pe pielea noastră. Radiante și strălucitoare, parfumurile ne oferă starea de bine, alintându-ne simțurile și conducându-ne către cele mai frumoase experiențe olfactive.

 

 1. Calvin Klein Euphoriaperfume-calvin-klein-euphoria-feminino-50-ml-frente-1000x1000
 • Euphoria este parfumul floral-fructat, fiind lansat în anul 2005. Totodată, este parfumul luminos și atragător cu note fructate care în anul 2006 a fost norocosul câștigator al FiFi Award Fragrance Of The Year Women`s Luxe 2006. Parfumul este unul persistent, potrivit pentru femeile cu o personalitate puternică, indiferent de vârstă. Este perfect pentru femeile misterioase și senzuale.

2. Thierry Mugler Alien

alien

 • Misterios, bogat și exotic, acest parfum captează simțurile femeilor prin seducția lui. Cu un design ce ne duce cu gândul la o altă lume, parfumul este creat pentru femeia încrezătoare în forțele proprii, femeia puternică și dornică de a lua parte la experiențe și lucruri noi. Parfumul prezintă o intensitate și o persistență de durată. O esență creată special pentru femeile care adoră eleganța, Alien se încadrează în prețurile de 224 lei și 360 lei, în funcție de gramajul achiziționat.

3. Cerruti 1881cerruti-1881

 • Lansat de casa Cerruti în anul 1995, Cerruti 1881 este clasificat ca fiind un parfum floral, pătrunzător. Acest miros feminin posedă un amestec de flori proaspăt înflorite. Un parfum care ascunde o frumoasă tradiție în spate, Cerruti 1881 se adresează în special persoanelor tinere, care apreciază parfumurile fine și suave. Este un parfum care este foarte accesibil din punct de vedere al prețurilor, astfel că varianta de 100ml costă 144 de lei, în timp ce varianta de 50ml este 81 lei.

4. Dolce & Gabbana Light Blue

light-blue

 • Un parfum uluitor, copleșitor și irezistibil, Light Blue se aseamănă cu pofta de viață. Cu o compoziție floral – fructată, surprinzător și colorat, parfumul își extrage esența din vigoarea dată de citricele siciliene și din aroma energizantă a mărului și a clopoțeilor. Light Blue este un parfum persistent și fresh. Este perfect pentru femeile dinamice și pline de viață. Totodată raportul calitate-preț este foarte bun, astfel că prețurile variază  între 167 lei și 245 de lei în funcție de gramajul la care este achiziționat.

5.  Givenchy Dahlia Divingivenchy-dahlia-divin-3-81302

 • Dahlia Divin a fost lansat în 2014 și reprezintă îmbinarea de parfum cu chintesența lemnoasă alături de note învăluite de lux, note calde care răsfață cu o senzualitate radiantă. Parfumul se deschide prin aroma prunelor, continuă cu  iasomie de Sambac şi flori albe pentru ca în final să domine vetiverul, patchouli și lemnul de santal. Esența este una elegantă și modernă, fiind concepută pentru femeile distinse care apreciază rafinamentul.

6. Lancome La Vie Est Belle

 

lancome-la-vie-est-belle-kaufen

 • La Vie Est Belle este parfumul fructat cu arome florale, care a fost lansat în anul 2002. Inspirat din ideea de libertate, flaconul are atașat o panglică ce se aseamănă cu aripile unui future. Un parfum persistent care poate fi purtat pe toată perioada zilei, La Vie Est Belle este preferat de femeile de toate vârstele, oferind pielii un răsfăț unic.

7. Davidoff Cool Water cool-water

 

 • Lansat în primavara anului 1997, Davidoff Cool Water Woman este un omagiu adus feminității, plăcerii și, totodată, unuia dintre cele mai pure elemente ale naturii – apa. Parfumul evocă senzații energizante și le face pe femei să se simtă senzuale. Un parfum intens, ce își dezvăluie notele treptat, Cool Water este esența fresh adorată de femei. Având un preț de 136 lei (varianta de 100ml), acesta este un parfum cu un raport calitate/preț foarte bun.

8. Giorgio Armani Acqua Di Gioia

 ga-acqua-di-gioia-50-perfume

 

• Un parfum ce își propune să le ofere femeilor o experiență olfactivă memorabilă, Acqua Di Gioia este un parfum rafinat, oriental și delicat. Acesta amintește cu nostalgie de plimbările din timpul verii pe malurile mării și trimite cu gândul la trăirile învăluite de emoție și veselie. Persistent și fresh, Acqua di Gioia este creat pentru femeile care preferă notele aerisite, lipsite de note dulci. Este cel care redă buna dispoziție și poate fi utilizat pentru toate categoriile de vârstă.

 9. Chopard Wish

chopard-wish-1000x1000

 • Chopard Wish este clasificat ca fiind un parfum reconfortant, oriental cu mireasma de violete, esențe parfumate de trandafir și note suave de salcâm. Wish se prezintă sub forma unui diamant de culoare albastră și se mulează perfect gusturilor femeilor senzuale care apreciază luxul și sunt dornice de a fi învăluite de momente excepționale. Parfumul este unul puternic și foarte accesibil ca preț: 112 lei, varianta de 75 ml apă de parfum.

10. Guess Seductive

seductive

 • Seductive este parfumul pentru femei ce a fost lansat în anul 2010. Acesta este creat pentru femeile delicate, care vor să fie răsfățate de arome fine, discrete. Cu note care persistă în timp și un stil aparte, Seductive este preferat de femeile inocente, de o feminitate care merită descoperită. Prețul produsului este unul foarte accesibil, 94 de lei, apă de toaletă.

 11. Guess Guess 

guess-2574931-1-zoom

 •  Guess Guess a fost lansat în anul 2006 și este un parfum floral la care au fost adăugate și note fructate. Senzual și cu o subtilitate care denotă inocență, apa de parfum amplifică romantismul oricărei persoane.  Având un preț de 104 lei (apă de parfum, varianta de 100 de ml), Guess Guess este un parfum accesibil cu un raport calitate/preț foarte bun. Poate fi purtat în orice perioadă a zilei.

12. Roberto Cavalli Roberto Cavalli

roberto-cavalli

 

 • Este parfumul clasic, dar care nu-și pierde niciodată popularitatea, fiind iubit de femeile care doresc o esență puternică la un preț accesibil. Datorită notelor sale dulci-aromatice, Roberto Cavalli reușește să câștige simpatia întru-un mod unic și pe neașteptate. Persistent și elegant, parfumul este potrivit pentru a fi purtat în perioada sezonului rece, emanând exploziv note proaspete de flori de portocal, pieper,  vanilie, tonka, benzoin și tonka. Prețul este unul accesibil: 200 lei, varianta 75ml apă de parfum.

13. Salvatore Ferragamo Signorinasignorina

 • Signorina este combinația  unui buchet de flori încântătoare, fructe delicioase și condimente deosebite. O esență suavă și fină, parfumul oferă momente memorabile femeilor.  Așa cum arată și numele, parfumul este preferat de femeile tinere, inocente, dornice de a resimți un parfum proaspăt.

14. Tom Ford Black Orchidblack-orchid

 •  Black Orchid este încadrat în categoria parfumurilor de lux, fiind esența ce alintă simțurile și celor mai pretențioase femei. Compoziția este una formată din fructe deliciaose și pline de arome încântătoare într-o combinație ideală cu notele florale. Este destinat femeilor elegante, care acordă o atenție deosebită stilului lor. Totodată este ideal a fi purat la ocazii formale. Reflectă într-un stil aparte personalitatea fiecărei femei.

15. Versace Crystal Noir

versace-crystal-noir

 • Un parfum care nu trece neobservat, Crystal Noir se pliază perfect pe gusturile femeii senzuale, sexy, încrezătoare și cu o feminitate debordantă, gata de a fermeca și de a surprinde pe cei aflați în jurul său. Crystal Noir este persistent, un parfum deosebit de intens, care surprinde eleganța. Este perfect pentru a fi purtat în sezonul rece și în special seara.  Prețurile variază între 196 și 259 lei, apă de parfum.

16. Bvlgari Jasmin Noir

jasmin-noir

 • Bvlgari Jasmin Noir este parfumul care se încadrează în categoria floral-lemnoasă. Este esența ideală pentru femeile care adoră luxul și extravaganța. Cu un aer fermecător și cu o prezență încântătoare, Jasmin Noir alintă simțurile datorită notelor sale florale. Persistența parfumului este una de durată, astfel că femeile vor începe să-l iubească.

17. Calvin Klein Obssesion

obsession-de-calvin-klein-pour-homme

 • Obsession este parfumul cu o tradiție frumoasă în spate, fiind lansat în anul 1985. Creatorul său, Jean Guichard a pus bazele unui parfum oriental cu nuanțe condimentate. Obsession este parumul femeii carismatice și încrezătoare în propriile forțe. O esență ce amplifică frumusețea femeilor, apa de parfum răsfață datorită unei compoziții unice și bogate. Este recomandat femeilor mature, care pun accent pe calitate și care știu să-și definească personalitatea. Cu un pret de 141 lei, (varianta apă de parfum la 100 ml)  Obssesion este un parfum foarte bun cu un raport calitate/preț excelent.

18.  Givenchy Ange Ou Demon

givenchy_ange_ou_demon_g

 • Un parfum mereu la modă, Ange ou Demon este lansat în anul 2006. O esență care simbolizează eleganță și senzualitate, Ange ou Demon este un parfum dual, destinat în special anotimpurilor reci ale anului.  Este un parfum intens și inconfundabil fiind preferat de numeroase femei, care la rândul lor l-au recomandat și altor persoane. Dacă la început se deschide prin note intense, pe parcurs aromele se răspândesc subtil, persistând întreaga zi.

19. Nina Ricci Premier Jour

nina-ricci-premier-jour

 • Premier Jour a fost lansat în 2001, fiind creat de Sophie Labbe, Carlos Benaim și Rosendo Mateu. Parfumul a fost inspirat și creat pentru femeile care vor să-și afirme frumusețea, spiritul modern și, totodată să-și definească feminitatea. Cu un parfum subtil și suav, Premier Jour propune un stil discret și lejer conceput pentru femeile tinere și romantice care vor să fie descoperite. Poate fi purtat atât în timpul zilei cât și seara.

  20. Paco Rabanne Lady Millionlady-million

 • Parfumul Paco Rabanne Lady Million a fost lansat de către casa de parfumuri Paco Rabanne în anul 2010. Este un parfum ce conține note de portocale amărui, zmeură, metil și portocal înflorit. Asemenea compoziției și design-ul este unul deosebit,  fiind reprezentat de un diamant auriu, semnificând strălucirea feminină. Parfumul Paco Rabane Lady Million se încadrează în categoria casual-elegant și poate fi purtat atat ziua cât și seara, fiind un parfum intens, oferind farmec fiecărei femei atunci când îl poartă.

Topul a fost realizat în baza vânzarilor făcute de magazinul online Delight.ro în anul 2016, iar toate produsele pot fi achziționate pe www.Delight.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ